TÜBİFED II. Olağan Genel Kurulu Yapıldı

Tübider tarafından 29 Mayıs 2010 tarihinde yayınlandı.

TÜBİFED Bilişim Sektörü Dernekleri Federasyonu II. Olağan Genel Kurulu Taksim Nippon Hotel’de yapılarak yeni dönem federasyon yönetim kurulu ve organları seçildi.

Servodata’nın sponsor olduğu ve TÜBİFED’i gelecek iki yıl yönetecek organların seçildiği genel kurul ABİAD, BİSİAD,GABİAD, KOBİD, SABİDER, TÜBİDER üyelerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Divan başkanlığını sektörün duayenlerinden Sayın Akif Şimşek’in yaptığı genel kurulda, TÜBİFED yönetim organlarının raporlarının okunmasından sonra, genel yönetim kurulu ve denetleme kurulu ibrası için oylama yapıldı. Kurullar oy birliğiyle ibra edildi.

Daha sonra yapılan seçimlerde TÜBİFED’in yeni dönem dernek organları seçildi. Seçilen yeni yönetim kurulu aynı gün düzenlenen toplantıda işbölümü yaparak görev dağılımı aşağıdaki şekilde gerçekleştirmiştir.

DERNEK AD – SOYAD GÖREV FİRMA ÜNVANI
TÜBİDER M .Rüştü Arseven Başkan Tesan İletişim
TÜBİDER Nuray Başar Başkan Yardımcısı Başar Bilişim
ABİAD Serkan Semerci Başkan Yardımcısı Mozaik Bilgisayar
SABİDER Nahit Gök Başkan Yardımcısı Edicom Bilgisayar
GABİAD Şenol Anlaş Genel Sekreter Anlaş otomasyon
TÜBİDER Mustafa Yanartaş Sayman Yazevi Yazılım
TÜBİDER Ali Kıroğlu Üye Esa Bilişim
BİSİAD Kemal Güler Üye Mikro Destek
TÜBİDER Murat Kolaylı Üye Kobim Bilgisayar
KOBİD Ali Odabaşı Üye Badel Bilgisayar
TÜBİDER Yusuf Koçak Üye Sistem Bilgisayar
TÜBİDER Halil İbrahim Demirel Üye İdeal Telekominikasyon
TÜBİDER Behçet Toprak Üye Lazer Bilgisayar
GABİAD Zafer Kalender Üye Kalender A.Ş.
TÜBİDER Ragıp Mustafa Başbuğ Üye Mekatronik Yazılım

TÜBİFED Hakkında:
Kısa adı TÜBİFED olan ‘Bilişim Sektörü Dernekleri Federasyonu’na Adana Bilişimci İş Adamları Derneği(ABİAD), Bursa Bilişim İş Adamları Sektör Derneği(BİSİAD), Gaziantep Bilişimci İş Adamları Derneği(GABİAD), Konya Bilişim Derneği(KOBİD), Sakarya Bilişim Sektörü Derneği(SABİDER) ve Ankara, Diyarbakır, İstanbul, Kocaeli ve Samsun’da Şubeleri, Antalya, İzmir, Denizli’de temsilciliği bulunan Bilişim Sektörü Derneği(TÜBİDER)ne çatısı altında örgütlü Türkiye’nin 26 ilinde faaliyet gösteren 1000 den fazla bilişim firması üyedir