Tübider Bilişim Sektörü Derneği

BONDİMA BİLİŞİM SAN.TİC.A.Ş.

İletişim:

Telefon: 08504801234   |  Web Sitesi için Tıklayınız!

Firma Adresi:

Sultan Orhan Mah. Yeni bağdat Cad. No:526 K:2
Gebze /Kocaeli

Kocaeli

Ana Faaliyet Alanları:

Donanım, Yazılım, Danışmanlık, bakım anlaşması, network kurulumu    Çalışan Sayısı: 8

Faaliyet Türleri:

Local Dağıtıcı, Entegratör, Bayi, Servis

Sektörler:

Adalet ve Güvenlik, Bilişim Teknolojileri, Eğitim, Elektrik ve Elektronik, Endüstriyel Üretim, Enerji, Finans, İş ve Yönetim, Kamu Hizmetleri, Kimya, Petrol, Lastik ve Plastik, Liman İşletmeleri, Otomotiv, Sağlık ve Sosyal Hizmetler, Turizm, Konaklama, Yiyecek-İçecek Hizmetleri, Ulaştırma, Lojistik ve Haberleşme

Faaliyet Detayları:

Donanım Alanı:

Bilgisayar, sunucu, tablet ve OEM ürünleri, Veri Depolama ve Yedekleme Donanımı,, Ağ donanımı (switch, router, kablo, vb.), Güvenlik Sistemleri (Kameralar, Kartlı Geçiş, Yangın/Hırsız Algılama vs), Bilgi Güvenliği donanımı ( UTM, Firewall vb.), Görüntü ve ses sistemleri (Monitör, video konf., tele konf. Cihazları), Pbx santral ve telefonlar

Yazılım Alanı:

Diğer İş Uygulamaları, ERP, MRP Yazılımları ve Uygulamalar, Muhasebe Yazılımları, SEO Hizmetleri, Veri Madenciliği ve Yapay Zeka Çözümleri, Web Tasarımı ve Web Tabanlı Uygulama Yazılımları

Hizmetler:

Bilgi Güvenliği Hizmetleri ve Yazılımları, Bilişim Güvenlik Sistemleri (Kameralar, Kartlı Geçiş, Yangın/Hırsız Algılama vs) Entegrasyonu, Bilişim Sistemleri Kiralama, Bulut Çözümler, Danışmanlık Hizmeti, Sistem Entegrasyonu Hizmeti, Teknik Servis/Destek Hizmeti, Veri Depolama ve Yedekleme Çözümleri, Yazılım Destek Hizmeti   Şirket Tanıtım Dosyaları: Tıklayınız!

Firma Bilgileri Değiştirme

1. Yetkili e-posta adresi doğru ise öncelikle bu adrese “Şifremi Unuttum” butonu ile yeni şifre isteyebilirsiniz. (Ana sayfada sağ tarafa Login bölümünde)
  2. Kullanıcı adınız e-posta adresinizde @ alanına kadar olan bölümdür. Örneğin e-posta: nsaral@cizgi.com.tr Kullanıcı Adı: nsaral
  3. Yeni şifreniz ile sistemde oturum açtıktan sonra firma bilgilerini değiştirme alanından bilgilerinizi yenileyebilirsiniz. Bu aşamada sisteme logonuzu ve PDF şeklinde tanıtım dosyanızı da yükleyebilirsiniz.
  4. Eğer firma bilgileriniz hiç yoksa veya firma bilgileriniz sistemde var fakat yetkili e-postası yanlış veya değişik ise lütfen bize bildiriniz.
  5. İstenildiğinde firma bilgileri sıfırdan da girilebilir.