Tübider Bilişim Sektörü Derneği

Processera Dijital Dönüşüm

İletişim:

Telefon: 0216 7001240   |  Web Sitesi için Tıklayınız!

Firma Adresi:

Eğitim Mah Asil Sok 1-c Kadiköy ISTANBUL

İstanbul

Ana Faaliyet Alanları:

Yazılım, Süreç İyileştirme    Çalışan Sayısı: 14

Faaliyet Türleri:

İthalatçı Distribütör, Local Dağıtıcı, Entegratör

Sektörler:

Ağaç İşleri, Kağıt ve Kağıt Ürünleri, Cam, Çimento ve Toprak, Enerji, Finans, Gıda, İlaç Sektörü Pharma ve Yaşam Bilimleri, Kamu Hizmetleri, Kimya, Petrol, Lastik ve Plastik, Otomotiv, Perakende Sektörü, Sağlık ve Sosyal Hizmetler, Savunma Sanayi, Spor ve Rekreasyon, Tekstil, Hazır Giyim, Deri, Ulaştırma, Lojistik ve Haberleşme

Faaliyet Detayları:

Donanım Alanı:

Veri toplama (OT/VT) donanımı, Robot ve akseuarları

Yazılım Alanı:

CMS/Portal Yazılımları, Doküman Arşiv Yazılımı, E-Fatura Çözümleri, Endüstriyel Yazılımlar ve Uygulamalar, İş ve Süreç Yönetimi, İş Zekası Çözümleri, OT/VT Yazılımı, Proje Yönetimi Yazılımları, Üretim Süreç Yazılımları, Verimlilik (OEE) Yazılımları, Yalın Üretim Yazılımları, Yerel Yönetim Yazılımı, Yönetim Bilişim/Karar Destek Yazılımı

Hizmetler:

Danışmanlık Hizmeti, Dış Kaynak Kullanım Hizmeti, Sistem Entegrasyonu Hizmeti   Şirket Tanıtım Dosyaları: Tıklayınız!

Firma Bilgileri Değiştirme

1. Yetkili e-posta adresi doğru ise öncelikle bu adrese “Şifremi Unuttum” butonu ile yeni şifre isteyebilirsiniz. (Ana sayfada sağ tarafa Login bölümünde)
  2. Kullanıcı adınız e-posta adresinizde @ alanına kadar olan bölümdür. Örneğin e-posta: nsaral@cizgi.com.tr Kullanıcı Adı: nsaral
  3. Yeni şifreniz ile sistemde oturum açtıktan sonra firma bilgilerini değiştirme alanından bilgilerinizi yenileyebilirsiniz. Bu aşamada sisteme logonuzu ve PDF şeklinde tanıtım dosyanızı da yükleyebilirsiniz.
  4. Eğer firma bilgileriniz hiç yoksa veya firma bilgileriniz sistemde var fakat yetkili e-postası yanlış veya değişik ise lütfen bize bildiriniz.
  5. İstenildiğinde firma bilgileri sıfırdan da girilebilir.