Satış Sonrası Hizmetlere İlişkin Şikayetlerinizi Bize Bildirin

Tübider tarafından 18 Ağustos 2010 tarihinde yayınlandı.

Satış sonrası hizmetlerde yaşanan aksamalara ilişkin şikayetlerin artması üzerine Yönetim Kurulu’muz “Satış Sonrası Hizmetler” komisyonu kurarak, bu komisyon aracılığı ile derneğimize gelen şikayetleri değerlendirmeye karar vermiştir. Komisyon ithalatçı firmaların temsilcileri ve Piyasa Gözetim Komisyonu’muzun üyelerinden oluşmaktadır.

Satış sonrası hizmetlerdeki aksama ve gecikmeler bayi kanalını müşteri karşısında oldukça zor durumda bıraktığından, çoğu zaman müşterilerine servisteki ürün yerine yeni bir ürün vermek zorunda bırakmaktadır. Bu konudsaki aksaklıkların düzeltilmesi hem TÜBİDER üyelerinin hizmetlerine müşteri memnuniyeti konusunda değer katacak, hem de bayi kanalının üzerindeki yükü azaltacaktır. TÜBİDER bu konuda sadece üyelerinden gelen  başvurularının takibini yapabileceğinden tüm sektörü TÜBİDER üyesi olmaya davet ediyoruz.

Bu konuda yaşanan haksız uygulamalar Satış Sonrası Hizmetler adlı komisyonumuz aracılığı ile değerlendirilerek sorununun çözümlenmemesi halinde konu üyelerimize ve sektöre egrup’ta duyurularak ilan edilecektir. Üyelerimiz satış sonrası hizmetler hakkındaki şikayetlerini garanti@tubider.org.tr e-posta adresine yazılı olarak ileterek başvurularını gerçekleştirebilmektedirler.

Komisyon üyelerinin ithalatçı firmaların satış sonrası hizmetler veya teknik servis departmanlarının yöneticisi konumunda çalışanlarının olması, sorunların çözümü ve iletişimde yaşanacak aksamaları asgari düzeye indireceğini ummaktayız.

Satış sonrası hizmetler Komisyonunda temsil edilen firma listesini aşağıda bulabilirsiniz.

• Akortek Bilişim
  • Arena Bilgisayar