TÜBİDER İstanbul Kalkınma Ajansının bilişim sektöründe faaliyet gösteren işletmelere yönelik yayınladığı -toplam bütçesi 15.000.000 TL olan- hibe, mali destek programından sektörümüzün daha etkin yararlanabilmesi için bir tanıtım toplantısı düzenledi.  Sektörün ilgi gösterdiği, 70’e yakın firma temsilcisinin katılım sağladığı toplantı  16 Ocak Çarşamba günü, KOSGEB İstanbul Boğaziçi Hizmet Merkezi Müdürlüğü Konferans Salonunda yapıldı.  Toplantıya İstanbul Kalkınma Ajansı Program Yönetim Biriminden Abdurrahman Halis Açıkgöz katılarak yaptığı sunumun ardından üyelerimizin sorularını yanıtladı. Bilgi ve İletişim Teknolojileri Odaklı Ekonomik Kalkınma Mali Destek Programı doğrudan sektörümüze yönelik olduğundan katma değerli hizmet üretiminde yatırım ihtiyacı bulunan bilişim işletmeleri için önem taşımakta.  Proje başına destek miktarı 200.000 TL ile 400.000 TL arasında olup, İstanbul Kalkınma Ajansı başarılı bulunan projelere %50 oranında destek vermektedir. Ayrıntılı bilgi ve başvuru rehberine ulaşmak için tıklayınız.

ISTKA destekleri konulu toplantının ardından  NoviCor Technology Partners  Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’nın bilişim sektörüne yönelik destekleri hakkında bir sunum gerçekleştirdi.

istka3  istka3
istka3 istka3