Denizli Temsilciliğimiz Açıldı

Tübider tarafından 4 Ağustos 2010 tarihinde yayınlandı.

TÜBİDER Bilişim Sektörü Derneği’mizin Denizli Temsilciliği, Ticaret Odası Toplantı Salonu’nda bilişim firmalarının yoğun katılımıyla düzenlenen temsilcilik tanıtım ve bilgilendirme toplantısı ile açıldı.

TÜBİDER Yönetim Kurulu Başkanımız Erkin Fındık ve TÜBİDER Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Mustafa Yanartaş tarafından üye firmalara sertifika verildi. 40’a yakın firmanın katıldığı toplantıda Yönetim Kurulu Başkanımız Erkin Fındık; “TÜBİDER’in 1999 yılında bilişim sektöründe Faaliyet gösteren firmalar tarafından bir sektör meslek örgütü olarak kurulduğunu, TÜBİDER Bilişim Sektörü derneği 22 üye ile başladığı sektörel yolculuğuna bu gün 1000’e yakın üyesi ile devam etmekte olduğunu, TÜBİDER üyelerinin Türkiye’nin 25 ilinde faaliyet göstermekte, Bilişim Sektörü Derneği olarak sektörün sorunları ve bilişim sektörünün gelişmesi hakkında çalışmalarını sürdüreceklerini,  TÜBİDER’in İstanbul’da yer alan merkez ofisinin yanında Ankara, Diyarbakır, Kocaeli ve Samsun illerinde şubesi, Antalya, İzmir ve bugünden itibaren Denizli’de temsilciliği bulunmakta olduğunu” belirterek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

TÜBİDER Başkan Yardımcımız Mustafa Yanartaş ise konuşmasında; “TÜBİDER’in Kuruluşundan bu yana bilişim sektörünün mesleki standartlarının geliştirilmesi, sektör içi eğitimler, bilişim sektörünün hizmet sunumunun kalitesinin yükseltilmesi konularının yanında sektörün ticari, yasal ve mali sorunlarına çözümler geliştirilmesi konularında faaliyet yürütmekte olduğunu” belirtti.

TÜBİDER Denizli İl Temsilcisi Rauf Gökalp, “yapılan toplantının TÜBİDER Bilişim Sektörü Derneği Denizli İl Temsilciliğini tanıtmak ve faaliyetleri hakkında bilgi vermek  amacıyla TÜBİDER Yönetim Kurulu Başkanı Erkin Fındık, TÜBİDERYönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Yanartaş’ın yanı sıra Türk Telekom Müdürü Osman Karakaş ve Denizlide faaliyet gösteren yaklaşık 40 bilişim firması katıldığını” belirterek Denizli’mize hayırlı olsun dedi.

TÜBİDER Bilişim Sektörü Derneği Denizli İl Temsilciliği Üyeleri arasında Artı Bilgisayar, Denizli Bilgisayar Sistemleri, Garanti Bilişim, Polat Bilgisayar, Sa-fe Bilgisayar,Tek-Com Bilgisayar, Türkbill Bilişim Teknolojileri, 23 No’lu Telekom Bayii, Zerkom bilgisayar gibi bilişim sektöründeki öncü firmalar yeralmaktadır.